Munkatársaink

Dr. Tóth K. Zoltán

Jogi diplomáját 2003-ban szerezte, ezt követően került felvételre a Budapesti Ügyvédi Kamarába – kezdetben ügyvédjelölt majd ügyvéd státuszban. 2005-ben Európa-jogi szakjogász képesítést szerzett. Saját ügyvédi praxisát 2008-ban alapította.

Saját irodájának alapítását megelőzően Los Angelesben és Budapesten szerzett nemzetközi társasági és adójogi, tapasztalatokat ügyvédi irodai munkatársként. Nemzetközi cégek jogi működését belülről is megismerte, budapesti logisztikai, majd munkaerő-közvetítő cégnél töltött be jogi igazgatói pozíciót.

Szakterülete az üzleti, társasági és adójog. Kiemelt ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik a nemzetközi adótervezés és vagyonvédelem, továbbá az offshore jogi megoldások területén.

Magyarul és angolul tárgyal, németül jól kommunikál.

 ————————————————————————-

Dr. Dobos István

2010-ben diplomázott a győri Széchenyi István Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán summa cum laude eredménnyel. Posztgraduális képzés keretében 2012-ben Európa-jogi szakjogászi oklevelet szerzett az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen. Egyetemi évei alatt két évet töltött német nyelvterületen joghallgatóként. Jelenleg a Széchenyi István Egyetem PhD hallgatója és oktatója.

Szakmai tapasztalatait Bécsben egy nemzetközi ügyvédi iroda munkatársaként, továbbá Budapesten és Győrben nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodában szerezte.

Szakterületei közé tartozik a társasági és cégjog, a műszaki szolgáltatások joga és gazdasági ügyekben a peres képviselet ellátása. Irodánk startup vállalkozásokkal foglalkozó üzletágának vezetője.

A magyar mellett német és angol nyelven dolgozik.

————————————————————————-

Fabók Géza

1998-ban szerezte mérlegképes könyvelői oklevelét. Tanulmányaival párhuzamosan megkezdte munkáját egy könyvvizsgáló irodában, 2003-tól pedig a Pénzügyminisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelő.

Saját könyvelőirodáját 2000-ben alapította, amelyben társas- és egyéni vállalkozások, társadalmi szervezetek számára nyújtanak átfogó számviteli, adózási szolgáltatásokat. A folyamatos szolgáltatások mellett gyakran lát el eseti megbízásokat, mint adózási tanácsadás, vállalkozások belső ellenőrzése, adóhatóság előtti képviselet. Az iroda üzemeltetése mellett főkönyvelői tisztséget is betöltött egy személyzeti tanácsadó és egy ingatlanforgalmazó cégnél valamint egy bútoráruháznál.

Szakterülete a vállalkozási számvitel. A megbízók tevékenységének sokszínűsége folytán széleskörű szakmaspecifikus számviteli és adózási jogszabályismerettel rendelkezik.

Magyar és lengyel nyelven dolgozik.

————————————————————————-

Dr. Hargittay Szabolcs

Jogi diplomáját 2003-ban szerezte, ezt követően került felvételre a Budapesti Ügyvédi Kamarába – kezdetben ügyvédjelölt majd 2007-től ügyvéd státuszban. Jelenleg ügyvédi irodánkkal együttműködő ügyvédi kapcsolatban áll. 2004-ben Európa-jogi és Környezetvédelmi szakjogász képesítést, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen közbeszerzési szakreferens képesítést szerzett.

Ügyvédi praxisát megelőzően ösztöndíjjal Németországban folytatta tanulmányait, valamint egy londoni ügyvédi irodában is dolgozott. Ez utóbbi helyeken betekintést nyert a külföldi és nemzetközi közbeszerzési jogi, Uniós jogi és ingatlanjogi szabályozásba.

Szakterülete a közbeszerzési jog, munkajog és ingatlanjog. Kiemelt ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik az Uniós pénzekből megvalósuló ingatlanprojektekkel kapcsolatban, valamint a közbeszerzési eljárásokban való közreműködésben mind ajánlatkérői, mind pedig ajánlattevői oldalon.

Magyar és angol nyelven tárgyalóképes.

————————————————————————-

Dr. Frajna Fanni

Jogi diplomáját 2014-ben szerezte az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szakdolgozatát a felszámolási eljárás követelésbehajtási módszerként történő alkalmazásából írta – a háttérkutatás során komoly ismereteket szerzett a követelésbehajtás területén. Évfolyamdolgozatát a magyar házassági vagyonjogi rendszerről, ezen belül kiemelten a különvagyon szerepéről írta – a témában való elmélyülés megkívánta tőle a hazai és a nemzetközi megoldások megismerését, azok előnyeinek, hátrányainak összehasonlító elemzését.

Gyakornokként budapesti ügyvédi irodákban dolgozott az ingatlanjog, a gazdasági és társasági jog, valamint a közigazgatási jog területén, részt vett peres eljárások előkészítésében, továbbá megismerkedett a jogi karrier alapját jelentő irodai háttértevékenység részleteivel.

Az egyetem elvégzését követően ügyvédjelöltként felvételt nyert a Budapesti Ügyvédi Kamarába.

Érdeklődésének középpontjában a vagyonvédelem áll, különös tekintettel a házassági vagyonjogra és az adójogra.

A magyar mellett angol nyelven dolgozik.